Scholenteam ROCMN in finale van Bedrijfs- en Autotechnicus van de Toekomst 2021!

Finale 9 maart

Bijna 1200 bedrijfs- en autotechnici in opleiding hebben zich gewaagd aan de ultieme kennistest voor aanstormend talent in de autotechniek en bedrijfsautotechniek. Tijdens de finale op 9 maart zullen de beste 2 halve finalisten en de scholenteams in beide competities gaan strijden om de felbegeerde titel van AMT Bedrijfs- of Autotechnicus van de Toekomst! Naast de titel Bedrijfs- en Autotechnicus van de Toekomst 2021 zijn er mooie prijzen te winnen.

Individuele wedstrijd
Studenten Thimo Heijkoop (BAT) en Anass Laoui (AT) van het Automotive College van ROC Midden Nederland wisten zich via voorrondes te plaatsen voor de halve finale in februari. Hier werden zij beide derde in hun categorie en eindigde voor hen het avontuur. Lees hier het eerder verschenen interview met student Anass. Een verslag en video van de halve finale vind je hier.

Scholencompetitie
Het Automotive College is nog in de race voor de scholencompetitie. Vier studenten van de Tech Campus: Roy Miltenburg, Rick Overbeek, Patrick Schinkel en Thimo Heijkoop vertegenwoordigen ROCMN in de finale. Zij nemen het op tegen studenten van het Summa College en het Koning Willem 1 College. Het praktijkdeel van de finale voerden ze al uit op school, het theoretische deel vindt plaats in quizvorm in de studio bij AMT. 

Hopelijk gaan we goed scoren
Het vakblad AMT is de initiatiefnemer van deze competitie, die normaal plaatsvindt tijdens een beurs. Diverse partners uit de automotive branche hebben zich ook verbonden aan de wedstrijd op zoek naar aanstormend talent. Het Automotive College doet al enkele jaren mee aan deze wedstrijd. "Dit jaar hebben we een groep 2e-jaars studenten, dus hopelijk kunnen we goed scoren. We gaan in elk geval ons best doen." Aldus docent Hans van Rengs.

De live Finale bekijken?
Dat kan! De spectaculaire eindstrijd van AMT’s ‘Bedrijfs- en Autotechnicus van de Toekomst’ zenden we op 9 maart live vanuit de studio uit. In een spannende show zie je de individuele finalisten én de beste scholen in actie. Aanmelden is gratis en doe je hier

Ben jij Bedrijfs- of Autotechnicus van de Toekomst 2021? Doe nu de kennistest!

Video Bedrijfs- of Autotechnicus van de Toekomst 2021
8 maart 2021
ROC Midden Nederland
Automotive College

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: