Neem een kijkje in ons vernieuwde Automotive College

Nieuwe kantine Automotive College

Het Automotive College maakt ruimte voor groei
Na een zomer hard werken, mag het resultaat er zijn. Het Automotive College is verbouwd om ruimte te maken voor het gestegen aantal leerlingen én de nieuwe Truckacademy. De panden op structuurbaan 6 en 8 zijn samengevoegd om zo te voldoen aan de groeiambitie van het college.

In snel tempo van schets naar eindresultaat
Begin dit jaar startte het Automotive College met de grove verkenningen en stonden al snel de eerste ideeën en schetsen op papier. In de maanden die volgden zat het college met architecten en bouwkundigen aan tafel om de ideeën om te zetten in concrete bouwtekeningen. Tijdens de zomervakantie zijn de bouwvakkers van start gegaan en zijn ze erin geslaagd om in een paar weken tijd het college helemaal naar wens op te leveren.

Synergie tussen de twee panden
Eén van de belangrijkste aanpassingen is het samenvoegen van de twee panden op de structuurbaan, zodat er meer synergie ontstaat binnen het college. Binnen de panden is er ruimte gemaakt voor de Truckacademy en bedrijfsauto’s door drie ruimtes samen te voegen. Daarnaast beschikt het Automotive College nu over eigen showrooms met video-installatie. Ook is er een ruimere kantine gebouwd zodat alle leerlingen hier terecht kunnen tijdens pauzes. De kantine heeft geheel de look & feel van de automotive branche. Binnenkort wordt het geheel in stijl afgerond door het plaatsen van vangrails, banden en een praatpaal in de kantine.

Bouwen aan de Techniek Campus
De verbouwing van het Automotive College is weer een belangrijke stap in het bouwen aan een Techniek Campus. De campus wordt gevormd door Automotive College, Bouw & Interieur College, ICT College en Tech College. Door in het onderwijs cross-overs met de verschillende techniekcolleges én de praktijk te maken is het nog beter mogelijk om studenten op te leiden met kennis van gemende disciplines.

24 oktober 2017
Automotive College

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: