Excursie Automotive College

Studenten Automotive

Op maandag 8 november 2021 zijn een aantal van onze studentes van de opleidingen Monteur Personenwagens, Monteur Bedrijfswagens, Technisch Specialist en Autospuiter op bezoek geweest bij de Dubbeldam Groep in Schelluinen.

Techniek is niet alleen voorbehouden aan mannen, onze studentes zijn toppers in hun vakgebied. Met een aantal docentes van het Automotive College zijn zij de Tech Campus-bus in gegaan, die bestuurd werd door een docente. De groep kreeg een uitgebreide rondleiding bij zowel Metagro (bouwer van cabines) als Dubbeldam schadeherstel. Alle vragen van de studentes werden beantwoord door het personeel.

Terug in de bus op naar school, waar studentes van de opleiding Beroepschauffeur al op ons stonden te wachten voor het diner. Gezellig met de studentes, collega’s en de afdelingsmanager gegeten. Aan het einde van de dag is de excursie nog na gesproken onder het genot van een kopje koffie of een warme chocomel.  

Het contact onder de studentes heeft zich nog voortgezet in een nieuwe groepsapp voor- en door studentes van het Automotive College.

10 november 2021
Automotive College

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: