Automotive student in de race voor beste Bedrijfs- en Autotechnicus van de Toekomst

Student Anass

 Anass is student Technisch Specialist Personenauto’s niveau 4. Anass heeft een passie voor auto’s en dan met name de elektrische en waterstof auto’s. ‘’Het is leuk om auto’s te repareren, eraan te sleutelen en nieuwe dingen te leren’’. Anass heeft voor zijn huidige opleiding, de opleiding Eerste Autotechnicus niveau 3 afgerond bij ROC Midden Nederland.

Elke maandag heeft Anass vanwege corona online les. Tijdens een van deze lessen kreeg hij de opdracht om een kennistest te maken. De test is onderdeel van de competitie AMT’S Bedrijfs- en Autotechnicus van de toekomst. Maak je de test goed, dan ben je in de race om de volgende Bedrijfs- en Autotechnicus van de Toekomst te worden! En goed afronden deed Anass! 

‘’Van de 10 vragen zaten er 7 bij die ik geleerd heb op de opleiding, de overige vragen wist ik door zelfkennis op te doen’’, aldus Anass. Door het goed maken van de test, loopt hij aan kop in de competitie van Autotechnicus van de toekomst. Anass krijgt een prijzenpakket opgestuurd en gaat door naar de volgende ronde. Na zijn huidige opleiding wil Anass door naar het HBO om daar door te leren in de autobranche. 

19 januari 2021
Automotive College

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: