Nieuwsoverzicht

Woordvoerder van ROC Midden Nederland is Joost Heeroma, telefoon 06 34 36 34 74 of e-mail @email

Heb je een andere vraag, neem dan contact op met ons voorlichtingscentrum, 088 2333 444 of  @email

Afbeelding

Studenten met Minister Dijkgraaf
13 september 2022
ROC Midden Nederland
Automotive College
Bouw & Interieur College
ICT College
Tech College

‘Mbo verdient onze volle waardering’- Minister Dijkgraaf

Het mbo-onderwijs stond centraal tijdens het bezoek van minister Robbert Dijkgraaf op de Tech Campus van ROC Midden Nederland. Tijdens dit bezoek op maandag 12 september werd extra ingezoomd op onderwerpen als (on)gelijke kansen, stagediscriminatie en stagevergoeding.

Afbeelding

Techniekmarkt 2022
12 mei 2022
Automotive College
Bouw & Interieur College
ICT College
Tech College

De bruisende Techniekmarkt 2022

Op 14 april vond de Techniekmarkt weer plaats op de Tech Campus in Nieuwegein! Tijdens dit jaarlijkse evenement presenteerden studenten van het Tech College, het ICT College, het Bouw & Interieur College en het Automotive college hun projecten of stageopdracht. Zoals elk jaar waren er veel opvallende en spraakmakende projecten te bewonderen. Naast de studenten van de Tech Campus waren er ook leerlingen van VO aanwezig om te laten zien aan welke projecten zij hebben gewerkt.

Afbeelding

Fietstechnicus Innovam
9 maart 2022
Automotive College

Opleiden tot fietsenmaker: ook dat is duurzame mobiliteit op de Tech Campus

Het Automotive College van ROC Midden Nederland verwelkomt ook dit schooljaar weer een grote groep startende fietsenmakers. In samenwerking met Innovam leidt het College studenten in een bbl-traject op tot Fietstechnicus Niveau 2. Met de mogelijkheid om daarna in 1 jaar de opleiding eerste fietstechnicus op niveau 3 te volgen.

De vakleer, met veel praktijkcomponenten, wordt uitgevoerd in de goed geoutilleerde opleidingslocatie van Innovam. De andere verplichte mbo-vakken worden uitgevoerd door ROC Midden Nederland op de locatie van Innovam.

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: