Nieuwsoverzicht

De woordvoerder van ROC Midden Nederland is het eerste aanspreekpunt voor journalisten en coördineert de afhandeling van vragen vanuit de media. U kunt contact opnemen met Aris Willems, telefoon 06  24 82 72 73 of e-mail a.willems@rocmn.nl

Twitter

Praat met ons mee via ons twitteraccount

Afbeelding

Automotive College aanwezig op 'Science for Humanity' event
13 oktober 2017
Automotive College

TechCampus aanwezig op 'Science for Humanity' event

Vandaag is onze docent Sam Schillemans namens de TechCampus aanwezig op het 'Science for Humanity' event in het Nationaal Militair Museum. Hij geeft hier vandaag een presentatie over de integratie van waterstoftechniek binnen het mbo onderwijs. Wat een gave ontwikkelingen binnen het mbo en trots dat we vanuit het Automotive College hieraan bijdragen! Lees hier meer over het event. 

Afbeelding

Feest van de techniek workshop
18 september 2017
Automotive College
Bouw & Interieur College
ICT College
Tech College

Feest van de Techniek 2017

De 4e editie van het Feest van de Techniek staat voor de deur! Meer dan 1.500 vmbo-leerlingen nemen van 6 t/m 10 november een kijkje achter de schermen bij verschillende technische bedrijven in Utrecht. Het thema gaat over de toepassing van de techniek: hoe werkt het en wat kun je er mee?

Colleges van ROC Midden Nederland dragen op verschillende manieren bij aan het feest van de techniek. Behalve als sponsor is ROC Midden Nederland ook actief in de organisatie en het verzorgen van workshops.

Afbeelding

Officiële oprichting ‘Vrienden van het Automotive College’
7 september 2017
Automotive College

Officiële oprichting ‘Vrienden van het Automotive College’

Het samenwerkingsverband ‘Vrienden van het Automotive College’ tussen de mobiliteitsbranche sector personenwagens in de regio Utrecht en het Automotive College van ROC Midden Nederland is sinds eind augustus een officiële vereniging. Hiervoor werkten het bedrijfsleven en het Automotive College al ruim twee jaar intensief samen. 

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: