Nieuwsoverzicht

Nieuws over het Automotive College

Je kunt het laatste nieuws over ons college ook volgen op Facebook.

De woordvoerder van ROC Midden Nederland is het eerste aanspreekpunt voor journalisten en coördineert de afhandeling van vragen vanuit de media. U kunt contact opnemen met Aris Willems, telefoon 06  24 82 72 73 of e-mail a.willems@rocmn.nl.

Heb je een vraag over onze opleidingen of open dagen, neem dan contact op met ons voorlichtingscentrum, 0900 400 30 02 of stuur een mail naar studieinfo@rocmn.nl

Afbeelding

Feest van de techniek in actie
1 november 2018
ROC Midden Nederland
Automotive College
Bouw & Interieur College
Creative College
ICT College
Tech College

Scholieren enthousiast maken voor techniek

In een tijd waar robots de overhand nemen en technologie in een enorme sneltrein zit, is het belangrijk dat scholieren enthousiast worden voor een technische opleiding. Om dat voor elkaar te krijgen, houdt TechNet Utrecht in samenwerking met verschillende bedrijven, MBO instellingen, opleidingsbedrijven en -fondsen voor de 5e keer het Feest van de Techniek. Een Expo voor eerstejaars scholieren waar zij uiteenlopende facetten van techniek en ICT kunnen ontdekken. De Expo is van 5 tot en met 9 november 2018 in het CAB-gebouw in Utrecht.

Afbeelding

bustour
11 oktober 2018
Automotive College
Bouw & Interieur College
ICT College
Tech College

VO bustour bezoekt Tech Campus

Gisteren maakten 150 decanen en mentoren van vmbo’s kennis met zes mbo scholen in de regio Utrecht. Ze namen deel aan de mbo bustour om hun eigen leerlingen beter te kunnen adviseren over vervolgopleidingen. Vier studenten van het Horeca & Toerisme College in Nieuwegein waren de reisleiders van de tour en begeleidden de hele dag de decanen en mentoren naar de verschillende locaties.

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: