Nieuwsoverzicht

Nieuws over het Automotive College

Je kunt het laatste nieuws over ons college ook volgen op Instagram of Facebook.

De woordvoerder van ROC Midden Nederland is het eerste aanspreekpunt voor journalisten en coördineert de afhandeling van vragen vanuit de media. U kunt contact opnemen met Joost Heeroma, telefoon 06 34 36 34 74 of e-mail j.heeroma@rocmn.nl

Heb je een vraag over onze opleidingen of open dagen, neem dan contact op met ons voorlichtingscentrum, 088 2333 444 of stuur een mail naar studieinfo@rocmn.nl

Afbeelding

Studenten Rik & Roy
14 oktober 2021
Automotive College

Automotive College won 'Autotechnicus van de toekomst 2021' prijs!

De praktijktoets werd beoordeeld met een 9,5. Van de vijf theorievragen waren er vier goed. Daarmee liet ROCMN alle deelnemende onderwijsinstellingen achter zich en pakte het de Autotechnicus van de Toekomst-scholenprijs. Het woord is aan studenten Rik van Overbeek en Roy Miltenburg. Ze zijn uit het juiste hout gesneden. Wat een mentaliteit!

Afbeelding

student logistiek
3 juni 2021
ROC Midden Nederland
Automotive College

Nieuwe praktijkhal Transport & Logistiek op de Tech Campus ROCMN

De opleidingsfaciliteiten van het Automotive College zijn uitgebreid met een gloednieuwe praktijkhal voor de opleidingen Transport en Logistiek. De nieuwe hal is eind mei opgeleverd. Hij wordt nu voorzien van moderne stellingen, heftrucks, pallettrucks, pompwagens en een volledige magazijn inrichting. Het onderwijs van studenten van bol, bbl en bedrijfsopleidingen wordt dankzij de praktijkhal nog uitdagender. De hal wordt met ingang van het nieuwe schooljaar in gebruik genomen. 

Afbeelding

De finalisten met trotse docent in het midden
9 maart 2021
ROC Midden Nederland
Automotive College

Studenten Automotive College winnen scholencompetitie 2021!

Autotechnicus van de toekomst worden, dat was het doel van Patrick en Roy, studenten van de Tech Campus in Nieuwegein. En dat is gelukt! Tijdens de finale op 9 maart hebben ze in de scholencompetitie het Summa College en het Koning Willem 1 College verslagen. 

Afbeelding

Finale 9 maart
8 maart 2021
ROC Midden Nederland
Automotive College

Scholenteam ROCMN in finale van Bedrijfs- en Autotechnicus van de Toekomst 2021!

Bijna 1200 bedrijfs- en autotechnici in opleiding hebben zich gewaagd aan de ultieme kennistest voor aanstormend talent in de autotechniek en bedrijfsautotechniek. Tijdens de finale op 9 maart zullen de beste 2 halve finalisten en de scholenteams in beide competities gaan strijden om de felbegeerde titel van AMT Bedrijfs- of Autotechnicus van de Toekomst! Naast de titel Bedrijfs- en Autotechnicus van de Toekomst 2021 zijn er mooie prijzen te winnen.

Afbeelding

Keuzedeel VO bij Automotive
17 februari 2021
ROC Midden Nederland
Automotive College

VO-leerlingen volgen Keuzedeel Verlichting & Comfortsystemen bij Automotive College

Een aantal leerlingen van het Cals College uit IJsselstein volgt sinds november het keuzedeel Verlichting & Comfortsystemen op het Automotive College van ROCMN. In dit keuzedeel leren de leerlingen, die gekozen hebben voor het profiel M&T, alles over de elektrische componenten in en aan de auto. Het keuzedeel en de samenwerking is tot stand gekomen in het kader van het programma Sterk Techniek Onderwijs Woerden-Montfoort-IJsselstein

Afbeelding

Student Anass
19 januari 2021
ROC Midden Nederland
Automotive College

Automotive student in de race voor beste Bedrijfs- en Autotechnicus van de Toekomst

Anass is student Technisch Specialist Personenauto’s niveau 4. Anass heeft een passie voor auto’s en dan met name de elektrische en waterstof auto’s. ‘’Het is leuk om auto’s te repareren, eraan te sleutelen en nieuwe dingen te leren’’. Anass heeft voor zijn huidige opleiding, de opleiding Eerste Autotechnicus niveau 3 afgerond bij ROC Midden Nederland.

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: