Stage- en leerbedrijven stellen zich voor

Het Automotive College heeft goede contacten met het bedrijfsleven. Op deze pagina stellen een aantal bedrijven zich voor. Bij deze bedrijven lopen studenten van ons stage of hebben er een leerwerkplek. Wil jij weten of een van deze bedrijven jouw toekomstige werkgever kan zijn? Bekijk dan de (video)presentaties.

ANWB | Jouw toekomstige werkgever? Word Wegenwacht!

Jij wilt dat jouw werk bijdraagt aan de maatschappij. Je wilt ertoe doen. Je barst van ambitie. Laten wij dat nu ook hebben. De ANWB wil Nederland nog veiliger en duurzamer maken. Wij zien een toekomst met kansen. 

Meer weten? Ga naar de website: https://www.anwb.nl

Aldivèr | BBL iets voor jou?

Aldivèr begeleidt BBL leerlingen en organisaties met leerwerktrajecten in de sector Transport & Logistiek.

Meer weten? Ga naar de website: https://www.aldiver.com/

Maintec

Bij Maintec snappen we dat we alleen met maatwerk het verschil kunnen maken op de technische arbeidsmarkt. Daarom werken we met 3 concepten waarin we technisch personeel koppelen aan opdrachtgevers. We zijn gespecialiseerd in lokaal personeel, internationaal personeel en medewerkers die via werk- en leertrajecten aan de slag gaan. Van vakspecialisten tot toekomstig technisch talent dat via een Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) of omscholing het vak leert: Maintec heeft alles in huis.

https://maintec.nl/over-maintec/

Logo maintec

Censes

Ambitieuze talenten met up-to-date brains maken je organisatie wendbaar en toekomstbestendig. Dat is in de tijd waarin we nu leven belangrijker dan ooit. CENSES verbindt bedrijfsleven met MBO- en HBO-onderwijs. In TopClass-programma’s dagen we de nieuwe generatie studenten uit, boeien we ze voor jouw business en binden we ze aan je bedrijf.

https://censes.nl

Logo censes

Vakopleiding Carrosseriebedrijf

VOC verzorgt al sinds 1950 hoogwaardige technische opleidingen en managementtrainingen op het gebied van schadeherstel, carrosseriebouw en caravanherstel. De aanvullende praktijkopleidingen en her-, bij- en nascholingscursussen van VOC sluiten aan op de ontwikkelingen in de branche en de beroepspraktijk. VOC verzorgt het complete scholingstraject, van de vervaardiging van scholingsplannen tot het afnemen van examens.

https://voc.nl

logo VOC

E&R opleidingen

Wie heeft ze niet zien rijden: de auto's, bussen en vrachtwagens van E&R? Als grootste verkeersschool in de regio zijn we dan ook niet te missen. Bij E&R hebben we al vele jaren lang talrijke chauffeurs met de juiste papieren de weg op zien gaan. 

logo E&R

Meer weten? Ga naar de website of bekijk de presentatie hieronder.

Sectorinstituut | Op zoek naar een BBL-plek in de sector Transport en Logistiek? Wij helpen je graag verder

STL bemiddelt en begeleidt BBL leerlingen en organisaties met leerwerktrajecten in de sector Transport & Logistiek. Kies voor het lerenwerken traject (BBL) en ga een uitdagende periode tegemoet!

Meer weten? Ga naar de website of bekijk de presentatie hieronder.

STL

 

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: