Stage- en leerbedrijven stellen zich voor

Het Automotive College heeft goede contacten met het bedrijfsleven. Op deze pagina stellen een aantal bedrijven zich voor. Bij deze bedrijven lopen studenten van ons stage of hebben er een leerwerkplek. Wil jij weten of een van deze bedrijven jouw toekomstige werkgever kan zijn? Bekijk dan de (video)presentaties.

ANWB | Jouw toekomstige werkgever? Word Wegenwacht!

Jij wilt dat jouw werk bijdraagt aan de maatschappij. Je wilt ertoe doen. Je barst van ambitie. Laten wij dat nu ook hebben. De ANWB wil Nederland nog veiliger en duurzamer maken. Wij zien een toekomst met kansen. 

Meer weten? Ga naar de website: https://www.anwb.nl

Aldivèr | BBL iets voor jou?

Aldivèr begeleidt BBL leerlingen en organisaties met leerwerktrajecten in de sector Transport & Logistiek.

Meer weten? Ga naar de website: https://www.aldiver.com/

Maintec

Bij Maintec snappen we dat we alleen met maatwerk het verschil kunnen maken op de technische arbeidsmarkt. Daarom werken we met 3 concepten waarin we technisch personeel koppelen aan opdrachtgevers. We zijn gespecialiseerd in lokaal personeel, internationaal personeel en medewerkers die via werk- en leertrajecten aan de slag gaan. Van vakspecialisten tot toekomstig technisch talent dat via een Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) of omscholing het vak leert: Maintec heeft alles in huis.

https://maintec.nl/over-maintec/

Logo maintec

Censes

Ambitieuze talenten met up-to-date brains maken je organisatie wendbaar en toekomstbestendig. Dat is in de tijd waarin we nu leven belangrijker dan ooit. CENSES verbindt bedrijfsleven met MBO- en HBO-onderwijs. In TopClass-programma’s dagen we de nieuwe generatie studenten uit, boeien we ze voor jouw business en binden we ze aan je bedrijf.

https://censes.nl

Logo censes

Vakopleiding Carrosseriebedrijf

VOC verzorgt al sinds 1950 hoogwaardige technische opleidingen en managementtrainingen op het gebied van schadeherstel, carrosseriebouw en caravanherstel. De aanvullende praktijkopleidingen en her-, bij- en nascholingscursussen van VOC sluiten aan op de ontwikkelingen in de branche en de beroepspraktijk. VOC verzorgt het complete scholingstraject, van de vervaardiging van scholingsplannen tot het afnemen van examens.

https://voc.nl

logo VOC

Sectorinstituut | Op zoek naar een BBL-plek in de sector Transport en Logistiek? Wij helpen je graag verder

STL bemiddelt en begeleidt BBL leerlingen en organisaties met leerwerktrajecten in de sector Transport & Logistiek. Kies voor het lerenwerken traject (BBL) en ga een uitdagende periode tegemoet!

Meer weten? Ga naar de website of bekijk de presentatie hieronder.

STL

 

Bedrijven aan het woord

“We hebben speciale opleidingsprogramma’s waarin alle kanten van het beroep aan de orde komen. Ik verwacht van mijn leerlingen dat ze goed luisteren, dat ze gemotiveerd aan het werk gaan en dat ze dingen willen leren. Het is ontzettend mooi om te zien dat bijna alle leerlingen slagen: in de voorbije vijftien jaar zijn er maar twee jongens geweest die hun opleiding niet in één keer gehaald hebben. Het leukste vind ik dat leerlingen hier beginnen en niets weten, maar na onze opleiding als volwaardige werknemers aan de slag kunnen.”
Wilfred Herder, Herder Autoschade Leusden
“Enthousiasme vind ik belangrijker dan sleutelervaring! Vrachtwagenmonteurs zijn schaars. Daarom besloten we om ons eigen personeel op te leiden. Twee leermeesters, ervaren rotten in het vak, stomen de jongens klaar tot volwaardige monteurs. We investeren in ons personeel en we verwachten dat werknemers hier minimaal drie jaar blijven. Enthousiasme en motivatie vind ik belangrijker dan sleutelervaring. We zijn een gezellige club, we doen het echt samen. We werken door tot een vrachtwagen klaar is om weer de baan op te gaan. Met een van negen-tot-vijf mentaliteit doe je het werk én het team tekort.”
Wim van Lunteren, wagenparkbeheerder Goes Techniek

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: