Het Automotive College en het bedrijfsleven

ROC Midden Nederland hecht veel belang aan samenwerking met andere partijen om de opleiding zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de vraag van bedrijven en ontwikkelingen in de markt. Dit doen we onder andere door samenwerking met brancheorganisaties om inhoudelijk bij te dragen aan een sterke opleiding.

Daarnaast hechten we veel waarde aan een goede aansluiting van het vmbo naar het mbo en van het mbo naar het hbo. We willen namelijk dat jij hier met een goed gevoel je studie afsluit!

Bedrijfsopleidingen voor Automotive

Bedrijfsopleidingen ROC Midden Nederland biedt klassikale, praktijkgerichte opleidingen voor mensen die een volgende stap willen zetten. Voor incompany trainingen vindt u in Bedrijfsopleidingen ROC Midden Nederland  en zeer professionele partner. Op basis van een gedegen analyse van uw vraagstelling en een professionele intake met uw bedrijf zijn wij in staat om uw professioneel te trainen en op te leiden. 

Met onze gecertificeerde opleidingen kunt u bovendien soms in aanmerking komen voor interessante financiële regelingen. Dat maakt een investering in een bedrijfsopleiding van ROC Midden Nederland een slimme investering. Uw mensen zijn het waard! Bedrijfsopleidingen ROC Midden Nederland.

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: