Het Automotive College en het bedrijfsleven

ROC Midden Nederland hecht veel belang aan samenwerking met andere partijen om de opleiding zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de vraag van bedrijven en ontwikkelingen in de markt. Dit doen we onder andere door samenwerking met brancheorganisaties om inhoudelijk bij te dragen aan een sterke opleiding.

Daarnaast hechten we veel waarde aan een goede aansluiting van het vmbo naar het mbo en van het mbo naar het hbo. We willen namelijk dat jij hier met een goed gevoel je studie afsluit!

Mbo voor professionals

Mbo voor professionals ROC Midden Nederland werkt intensief samen met bedrijven en organisaties om arbeidspotentieel in de regio Utrecht te behouden en versterken. We ontwikkelen samen passende leerroutes die aansluiten bij de eisen van nu; actueel en relevant van korte trajecten tot volledige opleidingen. Met onze kennis en ervaring zijn wij dé mbo-ontwikkelpartner voor werkgevers en professionals. 

Onze accountmanagers kennen de branches en weten wat er speelt op de arbeidsmarkt en in de sectoren. Zij zijn sterk verbonden in de regio en kunnen als ontwikkelpartner met brede kennis en ervaring de transitie maken naar ontwikkeltrajecten met werkgevers en voor professionals. Meer weten? Bekijk onze site van mbo voor professionals. 

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: